سئو سايت پزشکی در کلینیک دولوپر، جزییات بهینه سازی سایت پزشکی + هزینه‌ و نمونه کار

سئوی سایت پزشکی

طبق تجربه و آمار سئوی سایت پزشکی مشتریانی که تا به حال داشتیم، همین حالا کلماتی در حوزه پزشکی وجود دارد که در ماه بیشتر از 10 الی 15 هزار بار جستجو می‌شوند! با توجه به اینکه 95 درصد این مخاطبان بعد از جستجوی کلمه مورد نظر روی یکی از 10 لینک صفحه اول کلیک می‌کنند، احتمالا می‌توانید حدس بزنید در صورت سئو و بهینه سازی سایت پزشکی روی چندین کلمه مختلف، روزانه چه ترافیک زیادی به کسب و کار آنلاین‌تان جذب می‌شود.

با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد، ما به عنوان یکی از اصلی‌ترین خدمات‌مان در Clinic Developer روی سئو سایت پزشکی تمرکز کرده‌ایم.

 

 

اهمیت سئو سایت پزشکی در چیست؟

سئوی سایت پزشکی

در دنیای بازاریابی یکی از اولین اقدامات برای شروع، پیدا کردن موتور جستجوی اصلی مخاطبان است! مثلا الان موتور جستجوی مخاطبان علاقه‌مند به خرید خودرو، سایت دیوار و شیپور هستند، موتور جستجوی بسیاری از مخاطبان محصولات آرایشی، اینستاگرام است و موتور جستجوی بسیاری از کارفرماها برای پیدا کردن نیرو، لینکدین.

اما در زمینه پزشکی، اغلب مخاطبان و مراجعه‌کنندگان به سراغ گوگل می‌روند! به همین دلیل است که در گوگل کلماتی مثل پزشک قلب، درمان دندان درد و… بسیار زیاد جستجو می‌شود.

در این شرایط خب قطعا به عنوان یک کسب و کار در حوزه سلامت نیاز دارید سایت‌تان را در نتایج جستجو به مخاطبان نمایش بدهید تا آنها برندتان را بشناسند. البته اهمیت بهینه سازی سایت پزشکی به همین‌جا ختم نمی‌شود.

1. بازدهی مناسب در بلندمدت

اصولا سئوی سایت در ماه‌های ابتدایی، یعنی ماه سوم تا ششم بازدهی خیلی خاصی ندارد، اما بعد از آن و بعد از اینکه صفحات سایت‌تان در نتایج جستجو رتبه مناسبی گرفت، بازدهی بسیار خوبی را مشاهده خواهید کرد.

بنابراین می‌توانید به سئوی سایت پزشکی به عنوان یک سرمایه‌گذاری نگاه کنید. مخصوصا که در صورت ادامه دادن مسیر سئو، قدرت سایت‌تان در نتایج بالا رفته و بعد از مدتی رقیبان دیگر عملا نمی‌توانند به این راحتی‌های جایگاه صفحات‌تان را در نتایج بگیرند. (همانطور که امروز رقابت کردن با دیجی کالا یا سایت آهن آنلاین برای رقبا به شدت سخت شده.)

2. هزینه‌های نه‌چندان بالا

در نگاه اول شاید تصور کنید بهینه سازی سایت پزشکی هزینه‌های بالایی دارد، اما اگر هزینه‌هایش را با دیگر استراتژی‌ها مثل تبلیغات پزشکی، برگزاری رویدادهای پزشکی و… مقایسه کنید، متوجه می‌شوید با توجه به بازخوردی که دارد، هزینه کردن برای آن بسیار به صرفه است.

3. ماندگاری زیاد

اگر 20 میلیون هزینه سئوی سایت‌تان را با 20 میلیون تبلیغات اینستاگرام مقایسه کنید، اولین نکته این است که تبلیغات بعد از مدت کوتاهی ناپدید شده و عملا دیگر نمی‌توانید انتظار داشته باشید نتیجه خاصی از آن بگیرید. اما در مقابل اگر یک شرکت متخصص سایت‌تان را به کمک روش‌های کلاه سفید سئو (White Hat Seo) به صفحه اول بیاورد، صفحات‌تان تا مدت زیاد، حتی در صورت ادامه دادن به طور دائم در صفحات اول جستجو باقی می‌ماند و مخاطب جدید جذب می‌کند.

مراحل سئو سایت پزشکی چیست؟

شاید در نگاه اول این طور به نظر بیاید که سئوی سایت پزشکی تفاوتی با سئوی یک سایت فروشگاهی و خدماتی ندارد. فرآیند سئو به طور کلی بدین شکل است که شما ابتدا با توجه به استراتژی خود اقدام به تحقیق کلمات کلیدی (Keyword Research) کرده و پس از آن اقدام به آمده سازی محتوا برای کلمات خود می کنید. پس از آماده شدن محتوا، آن ها را سئو کرده و داخل سایت خود قرار می دهید و با گذشت زمان اقدام به بروزرسانی آن می کنید.

تفاوت بهینه سازی سایت پزشکی با دیگر انواع سایت

در سئو پزشکی هم مراحل گفته شده در بالا عینا رعایت می شود با این تفاوت که در این جا انواع جدیدی از الگوریتم های گوگل نیز وارد می شوند که شاید در سایت های فروشگاهی اثری از آن ها نبینیم.

یکی از این الگوریتم ها YMYL نام دارد که مخفف Your Money Your Life است. این الگوریتم بیشتر در سایت های حوزه پزشکی و مالی مورد استفاده است.

در ادامه بیشتر با این الگوریتم آشنا خواهیم شد اما به صورت کلی لازم است بگوییم که موتور جست و جوی گوگل اهمیت ویژه و خاصی به محتواهایی که با پول و سلامتی مردم در ارتباط است می دهد و کسب رتبه های برتر در این زمینه به این راحتی ها هم نیست! به عبارت دیگر با استفاده از روش هایی که در ادامه ذکر خواهیم کرد باید به گوگل ثابت کنید که محتوای شما از نظر کیفی مناسب است.

الگوریتم دیگری که سایت های پزشکی را مورد هدف قرار می دهد E-A-T است که گسترده شده آن Expertise, Authoritativeness, and Trustworthiness به معنای تخصصی، معتبر و قابل اعتماد می باشد و علت آن هم این است که مطلبی که شما در سایت پزشکی خود عنوان می کنید مستقیما بر سلامت خوانندگان آن اثر دارد.

در ادامه به مطلبی که در سایت مرجع Search Engine Journal آمده است توجه کنید:

YMYL, as a concept, basically means any content that can directly affect a reader’s health, finances, or safety. That’s why Google really, really wants experts and experienced professionals to write content like that.

Obviously, this concept is important to understand in the competitive healthcare space.

If your content doesn’t meet those standards (e.g., it has inaccuracies or is thin on information), it will have an even harder time ranking in the search results.

 

تا اینجا در مورد تقاوت های اولیه سئو در سایت پزشکی و سایر سایت ها پرداختیم در ادامه به روش هایی اشاره خواهیم کرد که با استفاده از آن ها بتوانید در حوزه پزشکی خط یک گوگل را از آن خود کنید.

1.تعیین استراتژی برای سایت پزشکی

فارغ از بحث سئو قبل از آن که هر کاری را بخواهید شروع کنید لازم است تا برای آن استراتژی مناسب را بچینید. به عنوان مثال شما می خواهید از نقطه A به نقطه B برسید. برای این کار باید از چه مسیری و با چه وسیله ای حرکت کنید؟ این دست از سوالات باعث می شود تا استراتژی مناسب برای این کار را تعیین کنید.

در اولین قدم از سئو سایت پزشکی باید مشخص کنید هدف شما از این کار چیست؟ پاسخ به این سوال است که مسیر کاری ما در آینده را مشخص می کند. اگر هدف از سئو افزایش فروش و استفاده کنندگان از خدمات شماست باید یک دسته از کلمات که نرخ تبدیل بالاتری دارند را برای کار کردن انتخاب کنید. اما در صورتی که هدف شما برندسازی پزشکی است باید روی کلماتی تمرکز کنید که سوال محور و آموزش محور است.

2. تحقیق کلمه کلیدی

بی شک مهم ترین و حساس ترین بخش از سئو در تمامی زمینه ها تحقیق کلمه کلیدی است. به طور خلاصه اگر بخواهیم آن را تعریف کنیم تحقیق کلمه کلیدی فرآیندی است که در طی آن متوجه می شویم کاربری که مخاطب هدف ما است چه کلماتی را در موتور جست و جوی گوگل سرچ می کند.

بسته به این که شما چه استراتژی و هدفی از سئو دارید باید کلمات مناسب کار خود را پیدا کنید. این کار عموما از طریق سه روش انجام می شود:

  • استفاده از ابزارهای تحقیق کلمه کلیدی مثل سئو سیگنال
  • بررسی دستی سایت های رقیب
  • استفاده از پیشنهادات گوگل

 

 

3.سئو محتوا و بهینه سازی محتوای موجود برای گوگل

پس از آن که عملیات تحقیق کلمه کلیدی و نگارش محتوا انجام شد لازم است تا محتوای نوشته شده سئو شود. سئو محتوا یکی دیگر از بخش های مهم در فرآیند کاری ماست که باید انجام دهیم.

به طور خلاصه و تیتر وار مواردی که در این بخش باید مورد توجه قرار گیرد شامل موارد زیر است:

  • استفاده از عنوان های جذاب
  • استفاده از عکس، اینفوگرافی صوت و ویدیو در محتوا
  • استفاده از لینک داخلی و خارجی در جای درست
  • استفاده از نقل قول از سایت های معتبر در حوزه  پزشکی
  • و …

4.بررسی سرعت سایت

محتوای تولید شده شما هرچقدر هم که خوب، به روز و کاربردی باشد تا زمانی که سرعت لود شدن سایت شما کند باشد، دردی از کاربر دوا نمی کند. یکی از مهم ترین پارامترهای تاثیرگذار در سایت ها و خصوصا سایت های پزشکی بهینه سازی سرعت لود سایت است که باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد.

5. توجه ویژه به سئو محلی

در بحث سئو ما با 2 دسته از کلمات کلیدی مواجه هستیم. کلمات کلیدی اطلاعات محور (Informational) و کلمات کلیدی فروش محور (Buyer)

یکی از مهم ترین اهداف ما از بهینه سازی سایت برای موتورهای جست و جو بالا بردن آگاهی از برند و فروش است که توسط این 2 دسته از کلمات برای ما اتفاق می افتد. اشتباهی که گاها بسیاری از افراد حتی با تجربه زیاد با آن مواجه می شوند اولویت قرار دادن کلمات سخت و اطلاعات محور در حوزه پزشکی است. بگذارید با ذکر یک مثال موضوع را باز کنیم.

فکر می کنید برای کلینیک دندانپزشکی کدام یک از کلمه کلیدی ایمپلنت دندان پر فروش تر است یا بهترین مرکز ایمپلنت دندان در شرق تهران؟
کلمه ایمپلنت دندان بسیار پر سرچ است اما پر فروش نیست. طبق تجربه ای که ما داشتیم هدف بسیاری از افراد از جست و جوی این عبارت به آن است که متوجه شوند ایمپلنت چیست و چگونه انجام می شود و لزوما قصد انجام آن را ندارند. اما بیشتر افرادی که عبارت بهترین مرکز ایمپلنت در … را سرچ می کنند اطلاعات حداقل در مورد ایمپلنت دندان دارند و نرخ تبدیل بیشتری دارند.

6.از کامنت غافل نشوید

7. سئو خارجی برای افزایش اعتبار سایت

هزینه های خدمات سئو سایت پزشکی چقدر است؟

هزینه‌ها

اول از همه اینکه به هیچ عنوان نمی‌شود یک هزینه ثابت برای سئو سایت پزشکی در نظر گرفت. چرا؟ چون مثلا در حوزه دندانپزشکی رقابت بسیار بالاست و باید برای رسیدن به نتایج اول گوگل در آن، هزینه زیادی صرف کرد. در جایی که رسیدن به صفحات اول در حوزه تخصص پزشکان ستون فقرات، بسیار کم‌تر است.

همینطور مورد تاثیرگذار دیگر در هزینه‌های سئو پزشکان، کلمات مورد نظر است. به عنوان نمونه ممکن است یک پزشک یا مدیر کلینیک علاقه داشته باشد 100 کلمه کلیدی از سایتش را به صفحه اول ببرد و در مقابل یک نفر دیگر، صرفا نیاز به سئو کردن 15 کلمه داشته باشد. در هر حال با همه اینها، هزینه‌‌های سئو به 3 دسته تقسیم می‌شوند:

1_ هزینه پروژه سئو

اولین و رایج‌ترین نوع، هزینه برای یک پروژه سئو است. در این روش، شما در ازای سئو شدن تعداد مشخصی از صفحات سایت‌تان با کلمات مشخص و در زمان مشخص، یک هزینه تعیین شده را به شرکت سئوکار می‌دهید. اصولا در این روش کارفرما یک پیش‌پرداخت به شرکت می‌دهد و سپس مابقی را در هر ماه پرداخت می‌کند.

2_ هزینه‌‌های سئوی کلی سایت

در روش دوم، شرکت صرفا تعهد می‌دهد که به بهینه سازی کلی سایت مشغول شود. مثلا بهینه کردن سرعت و انتشار 5 مقاله ماهانه. هزینه این روش نسبت به روش قبلی بسیار پایین‌تر است اما به دلیل عدم وجود تعهد خاصی، بازدهی کمی هم دارد.

3_ هزینه‌های جزئی

در نهایت ممکن است طی سال به خدمات جزئی مثل تولید محتوای پزشکی، رفع مشکلات سئو و… نیاز داشته باشید. در این شرایط باید برای دریافت هر خدمت جداگانه هزینه‌ای بپردازید که اصولا این هزینه به صرفه نخواهد بود.

فرآیند خدمات سئو و بهینه سازی سایت پزشکی در Clinic Developer

خدمات سئو

اگر قصد دارید سئوی سایت‌تان را به ما بسپارید، به ترتیب مراحلی که ما برای شروع کار طی می‌کنیم، به این شرح است:

1_ ارسال کلمات کلیدی مورد نظر برای شما

در ابتدا متخصصان سئوی شرکت ما، عملی تخصصی به اسم تحقیق کلمات کلیدی را انجام می‌دهند. نتیجه این عمل، پیدا شدن بین 10 الی چند 100 کلمه کلیدی است که مخاطبان در حیطه فعالیت شما، در گوگل جستجو می‌کنند.

نمونه لیست کلمات کلیدی قبل از مرتب‌سازی کلمات و ارسال برای کارفرما

نمونه لیست کلمات کلیدی قبل از مرتب‌سازی کلمات و ارسال برای کارفرما

بعد از این لیست تمامی این کلمات برای‌تان ارسال شده و در صورت نیاز، عبارت‌های مهم‌شان مشخص می‌شود. سپس شما کلمات مورد نظرتان از میان آنها را برای ما ارسال می‌کنید.

2_ تعیین هزینه سئو و عقد قرارداد

در قدم بعدی، با بررسی کلمات مورد نظر شما از نظر تعداد و همینطور میزان رقابتی که در نتایج جستجو روی‌شان وجود دارد، ما هزینه‌ای برای انجام پروژه به شما اعلام می‌کنیم. همانطور که گفته شد در شروع باید بخشی از این هزینه پرداخت شود و مابقی به‌شکل ماهیانه در اختیار ما قرار بگیرد.

در همین شرایط، قبل از دریافت هزینه ما یک قرارداد کاملا قانونی با شما می‌بندیم. مهم‌ترین جزئیات این قرارداد این 2 بخش هستند:

  • بخش اول که در آن کلمات مورد نظر شما نوشته شده، سپس شرکت ما تعهد می‌دهد که در یک زمان مشخص این کلمات را به صفحه اول بیاورد.
  • بخش دوم که در آن شرکت ما تعهد می‌دهد در صورت عدم توانایی در اجرای کامل پروژه، باید چه خسارتی به شما بدهد؟

3_ شروع کار و ارائه گزارش ماهانه

بعد از شروع کار، ماه در انتهای هر ماه یک گزارش کلی از فعالیت‌های انجام شده و نتایج حاصله به شما می‌دهیم. مثلا:

  • در ماه اول مشکلات سئوی سایت پزشکی شامل فلان موارد، رفع شود،
  • در ماه دوم 20 محتوا در سایت منتشر شد،
  • در ماه سوم 20 محتوا در سایت منتشر شد و 3 صفحه از محتواهای قبلی به صفحه 2 یا 1 گوگل رسید،
  • و… .

4_ تحویل پروژه و مذاکره برای ادامه آن

بعد از اتمام زمان پروژه، پروژه به شما تحویل داده می‌شود. در این شرایط 2 انتخاب وجود دارد:

  • انتخاب اول اتمام پروژه است که در این صورت اغلب صفحات‌تان تا ماه‌ها، بین 6 الی 40 ماه در صفحه اول گوگل باقی می‌ماند. (نسبت به رقابتی که در آن حوزه وجود دارد.)
  • انتخاب دوم هم ادامه دادن پروژه برای نگاه داشتن این کلمات در صفحه اول گوگل و همینطور سئو کردن کلمات جدید است.

چرا Clinic Developer؟

سئو کلینیک

بعد از همه اینها اصلا چرا پیشنهاد می‌کنیم برای خدمات سئو سایت کلینیک با Clinic Developer همکاری کنید؟

1_ تجربه بالا در حوزه سلامت

مهم‌تر از همه، ما در سئو سایت پزشکی تجربه زیادی داریم و این باعث می‌شود بتوانیم مشاوره‌های ارزشمندی به شما بدهیم. به عنوان یک نمونه کوچک، طی این سال‌ها متوجه شده‌ایم مخاطبانی که عبارت‌هایی مثل بهترین کلینیک زیبایی در تهران، بهترین دندانپزشک زیبایی و کلمات این‌چنینی را در گوگل جستجو می‌کنند، نرخ تبدیل بیشتری نسبت به افرادی دارند که کلمات کوتاهی مثل متخصص قلب و… را سرچ کرده‌اند.

2_ متخصصان آشنا به حوزه کاری شما

بخش زیادی از فعالیت سئو، به تولید محتوای پزشکی، یعنی نوشتن مقالات در سایت بستگی دارد. نکته اینجاست که تیم محتوای ما 3 سال است که در حال نوشتن محتواهای حوزه سلامت هستند. این یعنی هم محتواهای ارزشمندی می‌نویسند هم می‌دانند که باید نسبت به محتوای ارائه‌شده مسئولیت و تعهد داشته باشند چون در زمینه سلامت، یک اشتباه کوچک باعث ایجاد فاجعه می‌شود.

3_ نمونه کارهای قدرتمند

اگر هیچ کدام از موارد بالا برای‌‌تان جهت شروع همکاری قانع‌کننده نبود، می‌توانید به سراغ نمونه کارهای ما در حوزه سلامت بروید. در واقع سایت‌هایی که در زمینه پزشکی تا امروز سئو کرده‌ایم به خوبی می‌تواند ثابت کند چقدر در این زمینه تخصص داریم.

 

سوالات متداول

سئو سایت پزشکی چیست؟

به مجموعه اقداماتی که وب سایت پزشکی شما را در نتایج حاصل از جستجوی یک کلمه یا عبارت در موتورهای جستجو در صفحه اول نمایش داده شود، گفته می شود

سئو سایت پزشکی چه اهمیتی دارد؟

در دنیای پزشکی، اغلب مخاطبان و مراجعه‌کنندگان به سراغ گوگل می‌روند! به همین دلیل است که در گوگل کلماتی مثل پزشک قلب، درمان دندان درد و… زیاد جستجو می‌شود. در این شرایط قطعا به عنوان یک کسب و کار در حوزه سلامت نیاز دارید سایت‌تان را در نتایج جستجو به مخاطبان نمایش بدهید تا آنها برندتان را بشناسند.

مراحل انجام سئو سایت پزشکی در کلینیک دولپر به چه شکل است؟

ارسال کلمات کلیدی مورد نظر برای ما، تعیین هزینه سئو و عقد قرارداد، شروع کار و ارائه گزارش ماهانه و تحویل پروژه و مذاکره برای ادامه آن

 

6 پاسخ
    • کلینیک دولپر
      کلینیک دولپر می گوید:

      سلام وقت شما بخیر
      والا به صورت کلی عدد مشخصی نداره از ماهی 3 میلیون تا حتی ماهی 20 میلیون
      بسته به وضعیت سایت و کیورد های مد نظر هزینه مشخص میشه ، در صورت تمایل ادرس سایتتون رو قرار بدید تا اون رو براتون بررسی کنیم

      پاسخ
  1. Ali hossieni
    Ali hossieni می گوید:

    به عنوان کسی که تا 7-8 سال پیش کار سئو کرده به نظرم کلا توی یه سری کیورد های این حوزه مثل همین کلمه سئو پزشکی رقابت مثل جنگ بلیط هواپیماست 🙂

    پاسخ
  2. الهه قربانی
    الهه قربانی می گوید:

    برای تولید محتوا سایت پزشکی با حداقل 15 کلمه کلیدی مهم حدودا چقدر هزینه محتوا متنی نیاز هست ؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای کلینیک دولٌپر محفوظ می باشد.